Прочитај ми чланак

ПРОФ. Др МИЛЕНКОВИЋ: Велика пљачка – ево одакле је Вучић дао паре пензионерима!

0

Гост емисије "Интервју", коју у у продукцији медијских кућа „Србин.инфо” и „Центар води и уређује Дејан Петар Златановић, ” био је кандидат за народног посланика, на изборној листи број 4. (Милица Ђурђевић Стаменковски - Бошко Обрадовић - Национално окупљање - Државотворна снага), потпредседник Српског покрета Двери, редовни професор Правног факултета у Нишу, др Тамара Миленковић.

Тема интервјуа је била, како масовни долазак напредњака из целе Србије да гласају на републичким и градским изборима у Београду, тако и економска криза у Србији, која је производ и велике корупције и инфлације у нашој држави.

А шта је проф др Миленковић још рекла у вези реалних плата и регионалног развоја у нашој земљи, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима Српски покрет Двери и Српска странка Заветници учествују на изборној листи „Национално окупљање – државотворна снага”, под редним бројем 4.