Прочитај ми чланак

ПРЕМИЈЕРКА! Брнабић: Што би рекла мафија…?! (ВИДЕО)

0

Председница Владе Србије Ана Брнабић, позната по својим "бриљантним наступима" у јавности‚ који код многих изазивају трансфер блама, поново је доминирала цитирајући чувену сентенцу: "Нема човека, нема проблема", која се приписује бившем совјетском лидеру Јосифу Висарионовичу Стаљину, с тим што је она конкретно поменула мафију.

– Ви не знате где идете, не знате каква је епидемиолошка ситуација. Не знате ни шта вас чека, ни где је жариште. Што би рекла мафија: „Нема човека, нема проблема“. Дакле, нема теста, нема позитивних, је л’ тако? Тако да, то је то – рекла је Брнабић у гостовању у емисији „Ћирилица на ТВ Хепи.

Printskrin/ TV Prva

Њен наступ и речник недоследан ономе ко води државу и треба да буде пример другима у понашању, наишао је на салву осуда јавности, а друштвене мреже су преплављене многобројним коментарима.

Нереално је да је премијерка државе то изговорила, на националној фреквенцији“, „Није мафија него Стаљин. Необразована ботина, још то није речено у смислу на који она мисли, већ да кад имаш проблем, знак је да си жив“, „Ладно је измислила нови политички правац – кафански прогресивизам“, само су неки од коментара на Твитеру.