Прочитај ми чланак

Председнички колегијум СРС – Дочекајмо Путина!

0

Dmitry Medvedev

 

Председнички колегијум Српске радикалне странке позива све чланове и симпатизере да са руководством Странке 16. октобра свечано дочекају председника Руске Федерације Владимира Владимировича Путина.

Српска радикална странка безрезервно подржава територијални интегритет Руске Федерације са Кримом у њеном саставу као и праведну борбу руског народа у Луганску и Доњецку који се налази на удару неофашиста подржаних од стране ЕУ и НАТО пакта само зато што не пристаје да се одрекне свог националног идентитета и елементарних људских права.

Српска радикална странка, која се од свог оснивања доследно залаже за искрену сарадњу са Русијом, сматра да је дочек Владимира Владимировича Путина идеална прилика да српски народ покаже да је већински против прокламоване проевропске и антируске политике Владе Републике Србије.

Дочеком председника Руске Федерације као водећег светског антиглобалисте и осведоченог борца за слободу, правду и мир у свету, дајемо снажан подстицај развоју привредне, војне и културне сарадње са братским руским народом и моћном Русијом, а поданичком проевропском режиму показаћемо да је дубоке историјске и духовне везе руског и српског народа немогуће покидати.

(Србин.инфо)