Прочитај ми чланак

ПОСЛАНИК ВУЧИЋЕВЕ ЛИСТЕ извинио се Србима на Косову

0

Посланик Српске листе Зоран Мојсиловић и члан Одбора Скупштине Косова за унутрашње послове, безбедност и надзор над Косовским безбедносним снагама извинио се данас Србима на Косову и Метохији и страначким колегама због изјаве да је посета председника Косова Хашима Тачија северу Косова „део политичког процеса и дијалога Београда и Приштине“.

„Главно је да је то протекло без неких инцидената, ништа се није десило. Мало смо сви били узнемирени изненадном посетом, али све то доживљавамо као део политичког процеса и дијалога Београда и Приштине,“ рекао је јуче на састанку одбора Зоран Мојсиловић, пренсои Коссев.

„Моја непрецизност није била плод зле намере, већ непромишљености, која је, свестан сам, увредила и повредила део мојих суграђана, пријатеља и колега. Свестан сам да су Српска листа и њени највиши функционери врло експлицитно и оштро осудили ненајављени упад специјалаца косовске полиције у општину Зубин Поток и мој став о том догадају не одудара од званично изнетих страначких ставова“, изјавио је Мојсиловић данас.

Сепска листа у данашњем саопштењу истиче да је „ненајављени долазак Хашима Тачија и албанских специјалаца на Север Косова и Метохије био најгрубљи напад на стабилност и опасна провокација која је озбиљно онеспокојила српски народ и у великој мери уназадила настојања да се односи Срба и Албанаца побољшају“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!