Прочитај ми чланак

Поруке СРС са Газиместана

0

Radikali na Gazimestanu938_nВисока делегација Српске радикалне странке предвођена замеником председника Немањом Шаровићем и потпредседником Зораном Красићем боравиla je за Видовдан на Газиместану.

Српска радикална странка сматра да на Видовдан, више него икада, важно да сви који мисле да је Косово и Метохија саставни део Србије буду са својим народом.

Ми, српски радикали, никада нећемо прихватити издајничку политику режима и наставићемо да се са својим народом, свим расположивим средствима, боримо за очување наше јужне покрајине.

Знамо да ће после одлуке шефова држава и влада земаља чланица ЕУ представници режима бити још ревноснији у испуњавању услова које им буду поставили и да је очигледно да ће ЕУ инсистирати и на формалном признању самопроглашене државе „Косово“ на територији Републике Србије.

Српска радикална странка и данас са Газиместана позива представнике режима да одмах прекину све разговоре са ЕУ, да престану са понижавањем државе и народа и да признају да су сва досадашња понижења и полтронство били узалудни и да су само наносили штету Србији.