Прочитај ми чланак

НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА Двери победиле напредњаке!

0

Као што је председник Двери Бошко Обрадовић обећао да ће бити до краја избора Двери су заиста победиле напредњаке на друштвеним мрежама.

fb-dveri-prestigla-fb-sns-izbori-2016-post-840x320Поводом тога што је фејсбук страница Двери популарнија на друштвеним мрежама од фејсбук странице владајуће СНС Српски покрет Двери је издао следеће саопштење које преносомо у целости:

„Званична ФБ страница ДВЕРИ престигла је ФБ страницу СНС-а пре завршетка избора. Преко 115.500 људи прати званичну страницу Српског покрета Двери.

Информисани грађани Србије и читавог света имали су прилику да се на  ФБ страници Двери прате  интернет кампању за ванредне републичке изборе и што је још важније да се правовремено и истинито информишу о свим важним догађајима на политичкој сцени Србије, које нису  или су искривљено преносили велики медији.

Захваљујући Информативној служби Двери и њеном Интернет тиму, јавност је имала прилику да се алтернативно информише и схвати сву прљавштину, лаж и манипулацију режима Александра Вучића и његових послушника уперену највише против коалиције ДВЕРИ-ДСС, али и осталих опозиционих странака које су учествовале у изборној трци.

Медијска блокада СНС-а пада! Не помажу више ни Пинк ни Информер! Грађани Србије свакога дана имају све више сазнања о њиховим медијским кулисама.”