Прочитај ми чланак

„ПОЛИТИЧКА КУКАВИЦА“ Зашто Вучић осам година избегава ТВ дуеле?

0

Обећавам вам да ћу наћи времена и да ћу наћи начина да изађем на дуел с њих петорицом. И то нема никаквог карикатуралног приступа, нити било чега другог - обећао је председник Србије Александар Вучић у "Ћирилици" на ТВ Хаппy још 23. марта 2016. године, међутим, обећање није испунио, јер се осам година није појавио у било каквом ТВ дуелу. И то је константа!

Вучић готово свакодневно гостује у телевизијским емисијама, грађани имају прилику да га слушају више него било ког председника икада, међутим, никако да се деси за ових осам година колико је Српска напредна странка на власти да председник дозволи још некоме да заузме место у студију и не дај боже, изнесе своје мишљење. Не може а да се не постави питање зашто је то тако?


Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић за Директно.рс каже да Вучић избегава дуеле као председник Српске напредне странке, пошто није раздвојио функције председника СНС и председника републике, јер нема одговор на истину и право стање наше земље.

– Користи своје сатрапе за лажи и увреде на рачун сваког ко се усуди да каже нешто што није у оквиру пропаганде Црног кабинета. Ипак, ми више и не желимо да о њему размишљамо и њиме се бавимо – рекао је Стефановић.

Лидер Двери Бошко Обрадовић каже да председник Србије није демократа и да због тога не сме да учествује у дебати.

 

– Зато што је политичка кукавица која сме да изађе на ТВ дуел само Јелени Милић и Јелени Карлеуши. Зато што би му поставили питања која ниједан режимски новинар није смео да му постави већ девет година. Зато што би се у директном дуелу видело колико је заправо слаб и колико се плаши свакога ко другачије мисли. Зато што би то био почетак његовог политичког краја – сматра Обрадовић.

Председниче, не морате наћи времена и начина да изађете на дуел с њих петорицом, изађите макар с једним!