Прочитај ми чланак

ПОКС: Захтевом МУП-у смо погодили у СНС осињак

0

"Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) обавештава јавност, откад је председник ПОКС, Војислав Михаиловић, затражио од начелника МУП у Новом Саду Горана Радоњића да се одупре притиску СНС да упише нових 8.000 нелегалних пребивалишта за грађане који не живе у овом граду, али треба да добију право гласа на локалним изборима на пролеће, кренули су напади на функционере наше странке у Новом Саду, а пре свега на Владимира Јелића", истиче се у саопштењу ПОКС-а .

– Преко 20 режимских портала исти дан објавило је текст у којем се износе неистине о Јелићу, води прљава кампања и прети му се отворено хапшењем – истакли су из Покрета обнове краљевине Србије.

– Очигледно смо погодили у осињак СНС са нашим захтевом чим су покренули сву њихову машинерију против наше странке и појединих функционера, али морају да знају да нас неће уплашити и да ћемо још снажније захтевати да се поштује изборна воља грађана. Такође, нећемо одустати од борбе да се спречи изборна крађа у Новом Саду и на поновљеним изборима у Београду на пролеће – изјавио је председник ПОКС и потпредседник Скупштине Србије Војислав Михаиловић.