Прочитај ми чланак

ПОКС: Забранити промоцију хомосексуалне идеологије у школама

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) сматра да је ширење хомосексуалне идеологије у школама и медијима коју на мала врата промовише владајућа структура, дубоко штетна по наше друштво.

„Нема никакве дилеме да је циљ ширења хомосексуалне пропаганде у школама усмерен на разарање породице и традиционих вредности у нашем друштву. Кроз призму заштите права хомосексуалаца, заправо се деци намеће прихватање вредности које промовише запад, а то је пре свега индивидуализам, а не породица, љубав и заједништво“ – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

„Подршка амбасадора 22 земље тзв.’Паради поноса’ у Београду и захтевима да се хомосексуалним паровима омогуће бракови и усвајање деце потврђује да је у питању још један од неприхватљивих политичких услова који се пред Србију поставља. Подршку ове власти таквим захтевима је јуче потврдио и републички министар Томислав Жигманов. Подсећамо да је ова власт донела Закон о родној равноправности и спрема усвајање Закона о истополним браковима за који чека погодан тренутак, како је Жигманов најавио, чему ћемо се врло успротивити“ – додао је Михаиловић.