Прочитај ми чланак

ПОКС: СНС издајници Космета узалуд покушавају да уцене наше одборнике

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) саопштио је да су одборници и посланици те странке широм Србије претходних дана и недеља били изложени непристојним понудама, а затим и најтежим уценама представника СНС да изневере народну вољу и постану део власти.

Како се наводи у саопштену ПОКС-а, такви покушаји осим у Београду, одбијени су Крагујевцу, Параћину, Врању и другим местима.

„Пре мање од две године смо избачени из власти од стране напредњака у једном граду и две општине јер не прихватамо француско – немачки споразум, а сада када им требамо за већину то им не смета. Ми нигде не можемо бити део већине са онима који поклањају Албанцима територију наше земље, де факто признајући лажну државу Косово, њене личне карте и регистарске таблице. Никада нећемо бити са онима који распродају Србију, њене економске и природне ресурсе, који је пљачкају и уништавају“, изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА Војислав Михаиловић.

Он је додао да су притисци дириговани из једног центра, јер је, како наводи, прича иста у свим градовима.

„То је да наши људи сами на папир напишу „шта им треба“ и да ће то и добити. Када то одбију, почињу претње и уцене као у време Гестапоа. Они не схватају да ми не размишљамо тако и да нисмо против Србије, већ смо против претварања наше државе у својину једне странке и једног човека. Управо то се дешава кроз покушаје нуђења новца из сивих фондова, претње злоупотребом државног апарата и тзв.“ватром“ како прете посланицима и одборницима нашег покрета уколико не прихвате понуду, од Скупштине Србије преко Београда, Крагујевца и других средина у којима смо у оквиру Коалиције НАДА остварили запажен резултат“, додао је Михаиловић.