Прочитај ми чланак

ПОКС: Нема објашњења откуд 4.300 гласача више у НС од избора до данас

0

"Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) на питање одакле 4.341 гласач више у Новом Саду од избора у децембру до данас, добио је писмени одговор од Градске управе Новог Сада да они не могу одговорити на то питање и да се обратимо Министарству за државну управу и локалну самоуправу", наводе из ПОКС-а.

– Нови Сад је као и Београд добио своје Мале Крсне. Уместо да градска власт одговори одакле толики скок броја гласача, они су нас упутили на Министарство за локалну самоуправу, од које ћемо одговор добити вероватно после избора. Само ових нових уписаних 4.300 гласача доноси два више одборничка мандата за власт и битно мења изборну вољу Новосађана – изјавио је председник ПОКС и народни посланик, Војислав Михаиловић.

– Власт не одустаје од изборне крађе на поновљеним изборима у Београду, као и у осталим редовним изборима у Новом Саду, Нишу и другим градовима. У њиховој фарси од избора сигурно нећемо учествовати, ако се не прочисте бирачки спискови од гласача – номада са лажним и противзаконитим пребивалиштима. Нећемо ни дозволити да се одрже такви лажни избори – додао је Михаиловић.