Прочитај ми чланак

ПОЧЕЛИ СУ: У Србији услов за посао „Ковид пропусница“!

0

Није било тешко претпоставити да ће након увођења ковид пропусница у Србији који на папиру важе само за угоститељске објекте њихова обавеза прећи и на друге секторе.

Како време одмиче тако и власт у Србији заједно са кризним штабом затеже обруч око већинског дела становништва Србије који се није вакцинисао, уцењујући их на разне начине поред тога што их свакодневно застрашује разним дезинформацијама.

Док многи грађани протестују против увођења ковид пропусница, док угоститељи затварају своје локале од 22ч и планирају да идуће недеље затворе своје објекте од 20х јер је Кризни штаб донео одлуку да продужи важење пропусница неки су чини се не само прихватили сурову реалност већ је и спроводе.

Наиме, на фејсбук страници “Пијаце Кикинда” на којој се постављају разни огласи за куповину и продају појавио се оглас којег је поставила власница “Рођендаонице Чаробни Дворац” која се налази у Кикинди.

Оно што је невероватно јесте да је један од наведених, тачније једини наведен услов за рад “обавезно поседовање ковид пропуснице”.

Да ли је оволико мало времена било потребно од када су уведене ковид пропуснице у Србији да неко не само да их прихвати већ да их захтева од својих запослених чини се да јесте и то је врло забрињавајуће.