Прочитај ми чланак

По захтеву Београда, КПС почео да хапси противнике „косовских избора“?

0

kps siptari

Јуче је, дан после сепаратистичких избора, у Косовској Митровици ухапшен Горан Петровић, бивши припадник 72. јуришне бригаде из Панчева, од стране КПС-а.

Разлог хапшења јесте наводно “ометање” избора. Горан Петровић се налази  у истражном затвору и одређен му је притвор од 48 сати!

Горан је више недеља боравио на подручју КиМ и активно је помагао Србима у акцијама за бојкот нелегалних избора. У разговору са њим најављено му је и речено да ће бити ухапшен од стране Албанаца, а све по налогу власти из Србије. 

На сам дан избора 3. новембра Горан Петровић је послао низ битних информација којима је раскринкана намера Александра Вучића да за ломљење кутија у Косовској Митровици оптужи Србе.

(Срби на окуп)

Logo-16-beli-kvadrat-obrazСрбски Образ обавештава јавност да је потпуно нетачна вест, објављена у појединим дневним листовима, како је Србин Г. П, ухапшен у понедељак у Косовској Митовици, наводно „члан Образа“.

Измишљотини о припадности Г. П. нашем Покрету додата је и тврдња да су код њега пронађене психоактивне супстанце, па је очигледно на делу нечији покушај да саборцe Србског Образа — што Г. П, понављамо, није — али и свe осталe родољубe прикажe не само као „хулиганe“, „екстремистe“ и „Тачијевцe“, већ и као „наркоманe“. Колико је то бесмислено, можда најбоље сведочи чињеница да су чланови Образа у више наврата добровољно давали крв у Косовској Митровици — што никако не би могли да учине када, не дај Боже, не би живели здравим начином живота.

Уверени смо да су овакве гнусне клевете подметнуте како би се прикрила истина о огромним притисцима, претњама и уценама, а на крају и физичком изгредима, којима су режимски агенти Александар Вулин, Крстимир Пантић и Братислав Дикић безуспешно покушали да спрече бојкот и натерају Србе са севера Косова и Метохије да гласају на Тачијевим изборима.

Посебан бес издајника изазвала је чињеница да је Младен Обрадовић, председник Србског Образа, 3. новембра већ у 10 часова ујутру обавестио јавност о сазнањима да се спрема упад маскираних режимских батинаша на бирачка места и да ће властодршци учинити све да кривицу за то недело свале на истинске србске родољубе.

Упркос свим препрекама, Србски Образ ће и убудуће бити уз свој народ на Косову и Метохији и наставиће да свесрдно помаже у одбрани државне целовитости, Устава и закона Србије.

(obraz.rs)