Прочитај ми чланак

Писмо Стефановића: Част ми је што сам Вучићев пријатељ, нећу мирно слушати лажи

0

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је, у писаној изјави објављеној на интернет страници СНС, да као неко ко је пријатељ Александра Вучића, неће мирно гледати да о њему лажи износе најгори у Србији, а да не каже истину и не учини све што може да му барем мало помогне у ношењу тешког бремена.

– Желим да поручим грађанима Србије да не постоје никакви прљави послови, о којима би неко говорио како то наведени лажови из опозиције очекују. Исто тако желим да поручим грађанима Србије да буду мирни и спокојни, јер сам потпуно сигуран да је Србија на челу са Александром Вучићем на добром путу и да су пред нама године у којима ће наша земља напредовати – поручио је Стефановић и додао:

– Већ дуго слушам најневероватније лажи које о Александру Вучићу, Српској напредној странци и мени пласирају Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић и њихови разни Алексићи, Тепићке и слични мегафони.

Даље је истакао:

– У медијима које контролишу свакодневно спекулишу и о односима унутар СНС и о мом односу са председником Вучићем, злонамерно пласирајући бројне измишљотине, како би скренули пажњу са разних офшор локација и милијарди које су прелили из Србије на своје рачуне – указао је Стефановић.

– У годинама у којима Србија коначно почиње да решава проблеме које су нам оставили иза себе, као и да постиже значајне економске успехе пре свега захваљујући политици оличеној у Александру Вучићу, могу само да кажем да ми је част што сам део тима који он предводи у борби за бољу Србију – закључио је он.