Прочитај ми чланак

ПИНК ТАРИФА: Кристијан у „Задрузи“ рекламира Вучића (ВИДЕО)

0

Осуђивани криминалац и ријалити звезда Александар Кристијан Голубовић наставио је у старом маниру да се додворава председнику Александру Вучићу. Овог пута је ничим изазвано у ријалитију на телевизији Пинк окарактерисао лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа као лопова, с тим што ни сам не зна коју је функцију Ђилас раније обављао, рекавши да је био премијер уместо градоначелника Београда.

– Људи, будимо паметни, то сви знају, само не смеју да кажу. Ја једини у овој држави сам рекао кад је Ђилас био премијер, питао ме Курир ко је највећи лопов у држави, ја кажем Ђилас Драган. Они кажу, вауу брате, немој то. И ја одмах у бајбукану за изнуду неку од седам година. Платио сам крваво истину коју сам јавно рекао – рекао је Голубовић.

Он је, иначе, осуђиван због трговине дрогом, а у затвору је због тог кривичног дела провео осам година.

Од када је пуштен на слободу, прославио се хвалоспевима о Александру Вучићу.

– Шта Александар Вучић има у срцу, то је у његовом срцу, ал’ шта ради… То је она прича о овој води. Кад је човек сипао воду и дао свима нама да је попијемо, он је учинио дело. И сада дођу ови „ми сада ударамо у ово пиће, вода“, а овде нема никакве воде. Вода је код њих у џеповима. Ми смо довољно били јад и беда и лопурде. Он каже његови краду, ја не верујем у то! Први пут на политичкој сцени верујем да је СНС права ствар за све – казао је у мају ове године.

Такође је истакао како је Вучић скроман и носи одела од 2.500 динара, да би се касније утврдило да је истина сасвим другачија и да први човек Србије обожава да носи енормно скупоцену одећу са председничком платом од око 130.000 динара.