Прочитај ми чланак

ПАТРИОТЕ СЕ БУДЕ – ДВЕРИ освојиле 12% гласова на изборима

0

dveri lucane -crop

Како саопштава изборни штаб Српског покрета Двери ова странка је најјача опозициона партија на локалним изборима у Лучанима јер су по броју освојених гласова одмах иза режимских странака –  СНС и Нове Србије.

Изборни штаб Покрета Двери за локалне изборе у Општини Лучани саопштио је вечерас да је изборна листа под редним бројем 3: ДВЕРИ, ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ И ОМЛАДИНА ЗА СПАС НАШЕ ОПШТИНЕ – МИЛАН ПАРЕЗАНОВИЋ освојила 12% гласова.

Покрет Двери заузео је треће место по освојеном броју гласова иза СНС и Нове Србије.

Ово је један од најбољих резултата Двери на локалним изборима у Србији и показује да су Двери данас озбиљна опозициона патриотска политичка организација која је у неким локалним срединама јача  и од опозиционе ДС и режимске Социјалистичке странке

Двери су се захвалиле свим кандидатима за одборнике на њиховој изборној листи  као и свим својим активистима у изборном штабу за локалне изборе у Драгачеву.

ИЗБОРИ У МИОНИЦИ

Функционер СНС Владимир Ђукановић прогласио је победу СНС у Мионици и истакао да је та странка освојила више од 60 посто гласова.

Он је новинарима испред седишта странке у Мионици рекао да по прелиминарним резултатима, са 24 од 38 гласачких места, напредњаци имају освојених 61 одсто гласова бирача и већ сада могу да прогласе убедљиву победу.

Изборни штаб СНС у Лучанима саопштио је вечерас да је на локалним изборима та странка освојила 52 одсто гласова, на основу 80 одсто пребројаних гласова.

Остале партије и групе грађана нису се огласиле, изузев покрета „Двери“, који је саопштио да су избори протекли под „невиђеном пресијом непознатих људи, који су стигли у десетинама џипова са београдским таблицама“.

За 45 одборничких места у општини Лучани листе за данашње изборе је предало пет странака, удружења и група грађана, са укупно 225 кандидата.

(СРБИН.ИНФО, Танјуг)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.