Прочитај ми чланак

Паровић званично у Москви: Русима ћу рећи све о везама Вучића и криминала

0

Председник председништва Народног слободарског покрета, Мирослав Паровић, налази се у посети Русији, а први дан започео је радним доручком и састанком са Димитријем Савељевим који обавља дужност заменика председника Одбора за безбедност и Одбора за заштиту Русије од страног мешања у унутрашње послове земље.

У току разговора двојица политичара дотакли су се различитих тема, а свакако је најзначајнија била дискусија о безбедности Србије. „Закључак је да је безбедност наше земље угрожена највише због бројних афера услед повезаности врха власти и организованих криминалних група“, закључио је Паровић.

На радном доручку се поред безбедности, разговарало и о темама везаним за енергетику и најновија достигнућа Руске Федерације у области медицине.

Посета Мирослава Паровића Москви, наставља се сутра када је у плану да буде специјални гост у Главном Храму Министарства одбране Русије.

Како је Паровић нагласио за „Србин инфо“, посету ће искористити и да руско руководство упозна о везама режима Александра Вучића са криминалом.