Прочитај ми чланак

Паровић поручио Вучићу:Плени Милову имовину у Србији или си његов човек (ВИДЕО)

0

„Више нема игре, режим Мила Ђукановића прешао је Рубикон и назад више нема. Власт у Србији на челу са Александром Вучићем мора хитно да реагује по питању Срба и рушењу Српске Православне Цркве у Црној Гори. Уколико режим Александра Вучића не буде брзо реаговао и то конкретним мерама, сви ћемо га сматрати директним саучесником и директно одговорним за све оно што се лоше дешава, у овом моменту, Србима у Црној Гори“, поручио је у видео саопштењу председник Народно слободарског покрета, (Слободари) и један од лидера Народног блока, Мирослав Паровић.

Он је упитао шта мора још да се деси, па да власт у Београду прекине да има односе са Милом Ђукановием, какве до сада има?

„Шта још мора да се деси након што су свим српским лидерима у Црној Гори изречене казне од 5 година затвора за измишљен случај наводног државног удара и након што је у Београду покушан атентат на једног од преосталих лидера Срба у Црној Гори, Миодрага Даку Давидовића ?“, упитао је Паровић додадјући да је сада практично узурпирана имовина СПЦ у Црној Гори, док Милова полиција брутално пребија грађане српске националисти, па чак и владику диоклијског Методија.

„Нема се више шта чекати! Став Народног блока је да прву меру коју мора Влада Србије и Александар Вучић да ураде је да замрзну имовину свих црногорских функционера и народних посланика који су гласали за спорни Закон о слободи вероисповести, ако имају имовину у Републици Србији. Та мера мора да погоди од Мила Ђукановића, његовог брате Аце Ђукановића и њихову родбину, до председника Владе Црне Горе Душка Марковића и свих његових министара и народних посланика владајуће ДПС. То је мера којом држава Србија показује да има достојанство”, подвукао је први човек Слободара.

„Друга мера је да сви људи који су гласали и донели спорни закон, буду проглашени „персона нон грата“ у Србији – забрани им улазак у нашу државу, а ако од њих неко случајно има и српско држављанство, да им се хитно и одузме! Вучић мора да повуче те конкретне потезе иначе је саучесник у прогону Срба у Црној Гори“, закључио је Паровић у овом видео саопштењу, констатујући да Влада Србије мора да разреши и Владимира Бебу Поповића свих позиција јер се то зло мора сатрти, пошто је он експонент Мила Ђукановића и неко ко много негативно утиче на политичке процесе у Републици Србији.

А шта је даље у овом обраћању јавности рекао Мирослав Паровић,  погледајте у видео прилогу горе.