Прочитај ми чланак

Паровић открива: ЕУ већ прогласила победника избора, зна се и резултат опозиције!

0

Европска унија је већ прогласила Александра Вучића за победника избора, а они ће имати за циљ да се обезбеди двотрећинска већина у Скупштини која ће већ у фебруару гласати за потписивање француско-немачког и охридског споразума, што ће дефакто бити признање лажне државе Косово.

Ово за „Србин инфо“ поручује др инж. Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и открива да су већ познате и „квоте“ које ће добити опозиција.

– Вучић ће поново покрасти изборе, а Запад ће му то дозволити. Сетите се да су 2012. године још у пет поподне изборног дана са Запада честитали победу СНС-у, сада је Урсила фон дер Лајен то урадила још пре расписивања избора.

Прозападној опозицији је предвиђено до 23 одсто на изборима и зато су се они данима и свађали око расподеле 70ак мандатата колико тај резултат доноси. Тај проценат им је гарантовала Америка, али мислим да ће од Вучића добити и мање.

Национална опозиција је требало да заједно добије 16 одсто, али је Вучић одлучио да им и то не дозволи, већ да их разбије и натера да самостално наступају, уз намеру да макар једну листу гурне испод цензуса.

Циљ је да у новом парламенту више од две трећине посланика гласа за потписивање издајничког француско-немачког споразума, на шта су се представници прозападне опозиције и обавезали.

Још трагичније је то што је Влада Србије пре десетак дана потписала уговор са фон дер Лајен по којем ћемо ми Европској унији да обезбедимо литијум, па ће се наредне године активирати и Рио Тинто.

Било какве приче о смени режима на овим изборима су сувишне ако се у обзир узме чињеница да опозиција неће имати контролоре на огромном броју изборних места.

Једино решење је да као народ делегитимишемо изборну фарсу, тако што ћемо изаћи на изборе. Бојкот није решење јер ће у противном они уписати да смо изашли и поклонити глас било коме. Решење је на листиће уписати разне поруке режиму, прежврљати их и не заокружити ни једну листу.

Морамо да спречимо изборну фарсу, која ће довести до признавања Косова и почетка копања литијума. Људи морају да схвате да су Александар Вучић и Володимир Зеленски тренутно најзаштићенији политичари од стране западних глобалиста. Управо ће Вучић бити тај који ће ојачати линију одбране НАТО када буде потписао француско-немачки план и дефакто признање Косова, а Србији заувек избио геополитички значај на Балкану – истиче Паровић, а више о овим темама погледајте и послушајте у видео прилогу.