Прочитај ми чланак

Паника у СНС-у! Вучић одлази?

0

У Српској напредној странци завладала је општа паника! Наиме, свима је јасно да је Небојша Стефановић што се СНС-а и политике тиче - прошлост, односно да ће бити искључен из странке и избачен из Владе Србије. Али паника није наступила због евентуалног одговора доктора Небојше. Јасно је свима, Небојша Стефановић не сме реч да каже у своју одбрану, а камоли да нападне Вучића који му је све ово приредио. Па, засто је онда фрка?

Фрка је наступила када се на једном од одбора, један од чланова јавио за реч и рекао да је одлука за избацивање Стефановића погрешна, јер ако оде Стефановић иде и Вучић. Тај члан је све присутне подсетио на Вучићево јавно обећање дато 16. децембра 2018. да ће Стефановић отићи кад он оде! Пошто председник никад не лаже и увек испуни све што обећа, једина могућност је да ако из странке оде Небојша са њим заједно оде и Александар!

Не знамо шта се десило са чланом који је овако дискутовао, али се заиста поставља питање да ли ће Александар Вучић одржати обећање или ће први пут слагати?

Добро, није баш први пут. Слагао је и кад је рекао да ће у Србији Мубадала градити фабрику чипова и уложити четири милијарде евра. Слагао је и кад је рекао да ће арапски инвеститор у Београд на води уложити 3,5 милијарди за четири године. И кад је рекао да ће финска Сиса производити камионе у Фапу, и кад је рекао да ће Мерцедес производити аутобусе у Икарбусу, и да ћемо правити делове за Боинг и још неколико стотина пута.