Прочитај ми чланак

ОТАЏБИНА: Подршка владици Теодосију и игуману Сави Јањићу

0

Режимски медији инструисани од стране председника Србије данима провлаче кроз блато и владику рашко-призренског Теодосија и игумана дечанског Саву Јањића.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ даје пуну подршку и једном и другом у одбрани српских националних и државних интереса.

Просто је неморално када и једног и другог критикује Александар Вучић и тзв. Српска или боље рећи Тачијева листа. Александар Вучић за саветнике има Тонија Блера и некадашњег немачког председника Шредера. И један и други су бомбардовали Србију и том приликом је убијено више од 600 српске деце. Просто чуди како сени тих српских малишана не допиру до српског председника. Још горе, његова „Српска листа“ је изабрала за председника „Косова“ Хашима Тачија, трговца људских органа Срба, како га оправдано оптужује и сумњичи чувени швајцарски адвокат Дик Марти. Иста та „Српска листа“ бира после подне Рамуша Харадинаја за премијера самопроглашене републике Косово, кога председник Србије пре подне назива кољачем српске деце.

Иако је Хашим Тачи још увек на потерници МУП-а Србије због убиства пет српских полицајаца, то Александру Вучићу не смета да са њим нежно шапуће у Аустрији. Таква шапутања јасно говоре да осим пријатељских Александар Вучић са Тачијем има и послован однос. Вероватно се током тих шапутања и утврђује цена за Косово.

Некада је на једној српској цркви у Славонији писало: сачувај нас Боже куге, глади и Хрвата. То гесло и данас важи уз додатак – и Александра Вучића.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!