Прочитај ми чланак

ОСВОЈИЛИ НОВИ САД: Величанствена завршница кампање Двери

0

dveri novi sad

Пред скоро десет хиљада људи на централном новосадском тргу, Двери су одржале завршни протест у оквиру кампање за републичке изборе.

Носилац листе Покрета „Двери“ за парламентарне изборе Бошко Обрадовић рекао је данас у Новом Саду да избори у недељу представљају велики народни референдум, у коме ће грађани Србије бирати између ЕУ и Русије и између свих политичких партија и тог покрета.

Покрет „Двери“ је у Новом Саду, испред споменика Јовану Јовановићу Змају, одржао завршну предизборну конвенцију са које је поручено да су „Двери“ једина снага која може зауставити пљачку Србије и кршење Устава.

„У овом референдуму Двери се између ЕУ и Русије опредељују за Русију“, рекао је Обрадовић, наводећи да ће се, када тај покрет уђе у републичку скупштину, престати са кршењем Устава и да се једино на тај начин могу остварити државни и национални интереси Србије.

Обрадовић је казао да је у српској политици време за смену генерацију и да на сцену ступе нове снаге које имају капацитет да земљу воде напред.

Са легендарног двермобила поред Бошка Обрадовића говорили су, Иван Костић,члан Старешинства Двери, Стефан Пекић, Др Мила Алечковић, Коста Чавошки – академик, Ратко Личина и Милан Миленковић, новинар радија „Снага народа“.

Са дверомобила су наступили Данка Стојиљковић – вокални солиста, и песник Иван Бабић.

Информативна служба Двери/ТАНЈУГ