Прочитај ми чланак

ОПШТИ ХАОС: Туча Вучићевих присталица и противника на Теразијама

0

Присталице Александра Вучића и његови противници сукобили су се у подземном тунелу на Теразијама, пошто су обе групе кренуле ка Скупштини Србије где Вучић треба да положи заклетву. У тунелу се у тренутку сукоба налазио и председник Нове странке Зоран Живковић.

Обе групе кренуле су подземним пролазом од Хотела Москва ка Скупштини Србије. После размене ружних речи и повика „Вучићу лопове“, „Издаја, издаја“ дошло је и до физичког сукоба две групе. Вучићеве присталице узвратиле су узвицима „ми смо већина, нисмо издајници“.

Сукоб је убрзо прекинут, а међу противницима будућег председника у подземном пролазу нашао се и председник Нове Зоран Живковић који је покушао да смири демонстранте.

Полицијске снаге распоређене су на Теразијама, а полиција је раније припаднике „Протеста против диктатуре“ зауставила код Безистана и рекла им да их неће пустити да се приближе Тргу Николе Пашића и платоу испред Скупштине.

Репортерка Н1 јавља да су присутне и особе у цивилу које спречавају демонстранте против Вучића да прођу даље. На питање новинара одакле су и кога представљају, они су одгурнули новинарку Радија Београд.

БОНУС ВИДЕО

Познати политички аналитичар, др Драган Петровић, говори о томе да ли је могућа сарадња међу опозиционим странкама и покретима.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.