Прочитај ми чланак

ОПОЗИЦИЈА уз СРБИН.ИНФО: Марић дрхти због човека који ће склонити Вучићеве цензоре

0

На протест одбране медијске куће "Србин инфо" дошао је велики број јавних личности, а ево шта су неки од њих рекли због чега су дошли да демонстрирају испред режимске ТВ "Хепи".

Миодраг Зарковић, новинар

– Да „Србин инфо“ није толико критичан према режиму Александра Вучића, никада не би дошло до оваквог напада на независну медијску кућу као што је „Србин инфо“. Марић сада дрхти што имамо човека, који ће да га замени, а тај човек је Дејан Петар Златановић.

Дамњан Кнежевић, Народне патроле

– Дошао сам да подржим глас народа и истину. „Србин инфо“ је један од ретких медија где истина може да се чује. Сви ми јесмо Србин инфо, јер га свадкодневно и пратимо. И следећи пут ћемо да га одбранимо, као и све слободне медије. За разлику од „Србин инфо“, ТВ „Хепи“ промовише проституцију, криминал и наркотике преко ријалитија. „Хепи“ цензурише за све режиме. Марић је цензурисао још за време Слободана Милошевића.

Радмила Васић, Српски покрет Двери

– „Србин инфо“ је данас угрожен, а сутра ћемо бити ми као појединци, јер институције не раде и што закон није једнак за све. „Србин инфо“ је светлост у нашем медијском мраку.

Александра Чабраја, бивша народна посланица

– Очекивала сам да овде дође цела опозиција, која је добила простор на Србин инфо, а који немају прилику да добију простор на режимским медијима. Ипак, драго ми је да је велики број јавних личности устао у одбрану поратала и јутјуб канала „Србин инфо“.

Професор Божидар Митровић, покрет Уставобранитељи

– Овде је реч о патолошком случају, који се у психијатрији зове бициклизам. Он иде од Вучића. То је када патолошка личност гази све испод себе, а понизно се клања онима изнад себе. То је и овде случај, где он покушава да згази све слободне медије и критичаре.

Младен Обрадовић, Образ

– На националним фрекфенцијама не може да се чује ништа против Вучића. Зато постоји Србин инфо и још неколико алтернативних, патриотских медија, којима треба помоћи на сваки начин.

Jaнко Веселиновић, Покрет за Преокрет, обратио се на Твитеру

-Пуна подршка Србин инфо. Подршка протесту вечерас у 18,00 часова испред режимске Хепи телевизије у Земуну. Србин инфо је портал са продесничарском концепцијом, али они су угрожени од стране режима. Увек су коректно извештавали о насиљу режима над грађанима и опозицијом.