Прочитај ми чланак

Он ће бити председнички кандидат опозиције, Вучић већ спремио хајку на њега?!

0

Председнички кандидат опозиције на предстојећим изборима биће професор и бивши дипломата Владета Јанковић, а издајнички режим Александра Вучића већ спрема хајку на њега!

Ово открива новинар и заменик главног и одговорног уредника магазина Таблоид Предраг Поповић, који најављује прљаву кампању уставокршитеља Вучића.

– Вучић већ припрема кампању против Владете Јанковића, за кога очекује да буде председнички кандидат опозиције. Студио Мосцито прави спот у коме ће се компромитовати Јанковићева породица, нарочито покојни отац, који је етикетиран као „комунистички главосеча“ – открива Поповић.

Према мишљењу стручњака, Владета Јанковић би био добар избор за председничког кандидата опозиције. Повлаче се паралеле са професором Здравком Кривокапићем, који је као насилац листе Демократског фронта срушио Демократску партију социјалиста Мила Ђукановића на изборима у Црној Гори, али и са Војиславом Коштуницом, с обзиром на то да су обојица били у ДСС-у.

Професор Јанковић важи за политичара који нема негативан рејтинг и прихватљив је, како десници, тако и левици, али и поред тога Вучић против њега спрема приземну и примитивну кампању.