Прочитај ми чланак

ОЛОШ „Ми смо увек ту“: Вулинов и Вучићев батинаш у споту МУП-а! (ВИДЕО)

0

Командир полицијске станице Савски венац Александар Крстић учествовао је пре две године у кампањи МУП-а, под слоганом "Ми смо увек ту". Да су припадници МУП-а ту да прете, ударају, гурају голоруки народ и жене, видели смо данас када је Крстић ово демонстрирао над грађанима који су мирно блокирали путеве.

Вучићев и Вулинов батинаш је својим насилничким и бахатим понашањем показао како поједини припадници полиције, служећи првенствено напредњачком режиму замишљају да служење грађанима Србије треба да изгледа.

Пре свега две године Крстић је са екрана грађанима поручивао да је ту за њих како би „осигурао њихову безбедност“. Овај напредни полицајац данас је, међутим, показао да за њега чување грађана значи да им се прети, да се исти гурају и да се жене бацају преко ограде.

Ово није био први пример Крстићеве бахатости јер је 3. априла, непосредно наког бруталног избацивања из стана и тешког малтретирања деведесетогодишње Маре Џанковић и њене ћерке Данијеле од стране извршитељке Мирјане Димитријевић, упао у стан, отео јој телефон, ухватио је за руке и изнео из стана заједно са још једним полицајцем који ју је држао за ноге.

Данас је насилник само још брже, јаче и боље демонстрирао своју силу када је на протестима малтретирао грађане за које би требало да је „увек ту“.