Прочитај ми чланак

Обрадовић: Терор СНС расте на свим нивоима, виде да ускоро губе власт

0

Председник Двери Бошко Обрадовић оценио је данас да "терор СНС расте на свим нивоима јер виде да све више падају и ускоро губе власт".

„Мораће и да одговарају за оно што су радили. То више није само медијски или парламентарни мрак, као кад данас Милован Дрецун затвори за јавност седницу скупштинског одбора за Косово. Почело је и физичко насиље над опозицијом“, рекао је Обрадовић реагујући на насиље које се десило раније данас у Жагубици.

Обрадовић је навео да је председник општине Жагубица „уз помоћ изнајмљених батинаша, физички насрнуо на народну посланицу Двери Радмилу Васић и друге окупљене на протесту против отварања рудника“.

„Одборник СНС у општини Аранђеловац је ударио одборника Заветника. Како су овакви људи уопште дошли на власт“, упитао је Обрадовић и додао:

„Они мисле су парламенти и општине њихова дедовина, ангажују батинаше, лично физички насрћу и ударају народне посланике… СНС очито призива зло а никакви сукоби између грађана Србије нису нам потребни. Али одлазак ове власти јесте.“

Подсетимо, током данашњег протесног скупа испред општине у Жагубици дошло је до инцидента кад је приватно обезбеђење напало демонстранте.

Протест је организован због најаве отварања рудника и као вид подршке еколошком активисти Ивану Милосављевићу ком је недавно претио председник општине Жагубица, Сафет Павловић.