Прочитај ми чланак

Невиђен терор СНС над запосленима због Вучићевог контрамитинга: Вође пута ће…

0

Запослени у јавном сектору трпе озбиљне притиске због захтева да оду на контрамитинг Српске напредне странке који је заказан 26. маја. У Врњачкој Бањи квота за митинг износи 1.200 људи, однос 25 аутобуса, док је план да из Краљева крене 2.500 људи.

Док трају припреме за организацију контрамитинга СНС, упоредо стижу сведочења грађана широм земље због свакодневних притисака које трпе. Напредњаци очекују њихов долазак, помиње се обавеза доласка и користе све могуће уцене да би плато испред Скупштине био крцат.

„Људи су уцењени, квоте морају бити веће него икада“

Да је власт озбиљно кренула у припрему контрамитинга који ће бити 26.маја испред Народне скупштине потврђују сва чешћа сведочења грађана који објављују да трпе велике притиске.

Према информацијама нашег портала, запослени у Врњачкој Бањи трпе невиђени мобинг. План је да се, у оквиру припрема за контрамитинг, у Београд поведе око 1.200 људи у 25 аутобуса. Ову квоту је СНС задато руководству ове општине.

У притисцима на запослене у овом месту предњаче Дом здравља и Предшколска установа.

Запосленима који раде под уговором прети се раскидом уговора, док се осталима прети мобингом. А он иде дотле да се „вође пута“ спремају да фотографишу људе у аутобусима.

У Краљеву је квота око 2.500 људи, а то значи да ће из овог града отићи око 50 аутобуса. И у овом граду се запослени суочавају са сличном ситуацијом. Према речима наших извора, поред запослених, огроман притисак се врши и на њихове чланове породица.