Прочитај ми чланак

Несторовићев кандидат за градоначелника Београда – Народни посланик Јерковић

0

Београд ће за годину дана постати град у коме ће људи хтети да заснују породице и одгајају децу. Много тога се за 24 сата може довести у ред ако власт почне да се бави потребама човека уместо комбинацијама како да се новац узме од људи на сваком кораку. За разлику од парламентарних странака, које су подељене и посвађане. "Ми - глас из народа" окупља људе, и то ми је поред остварених и принципијалних људи био главни мотив да им се придружим - рекао је Јерковић у свом обраћању и додао да ће наставити да се бори за исте ствари за које се борио и као посланик.

Професор Несторовић рекао је да нема велике политичке амбиције, али да има велику амбицију да подржи један круг часних људи.

Јерковић је ушао у политику и постао посланик по жељи покојног генерала Божидара Делића чији је мандат је преузео након његове смрти.

Јерковић је у Скупштину Србије ушао као нестраначка личност и деловао као самостални посланик.

И ако га је власт спутавала административним процедуре да стаје за скупштинску говорницу, он је путем друштвених мрежа, стекао огромну популарност бавећи се  свакодневним животним проблемима грађана, апсурдима и неправда система. Комуналну, полицију, Извршитеље, паркинг сервис, судије снимао је приликом најфлагрантнијих кршења закона и људских права због чега је у мају прошле године нападнут Кошутњаку од стране осморице функционера СНС-а.

Јерковић је дипломирани машински инжењер, рођен је у Беогарду 1972.