Прочитај ми чланак

НЕМАЊА (НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА и МЕТОХИЈЕ): Црква, породица, Војска, па на Косово

0

„Дошло је време да Србија опет буде држава, да вратимо стубове наше државе, да вратимо човеку веру у породицу, Цркву и Војску Србије”, рекао је у емисији, „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, Немања Петровић, један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косово и Метохија”, која се бори, путем уличних протеста и скупова, за очување Космета у оквиру српске државе.

„На тај начин би Србија као држава, а Срби као народ би ојачали и полако би враћали оно што је тренутно окупирано, а што нам припада, а то је јужна српска покрајина Косово и Метохија”, нагласио је Петровић и закључио:

„Ми морамо суштински и коренито да мењамо политички систем у Србији. Апсолутно не постоји тренутно ниједна политичка странка или организација која је спремна озбиљно да се ухвати у коштац са овим проблемом. Ако Александар Вучић или било ко други, не може да реши питање Косова и Метохије, дај да нађемо онда људе у Србији који су спремни да то реше и који могу да улажу у наредних двадесет, тридесет и четрдесет година у решавању тог питања. Ми смо свесни да сутра не можемо отићи на Космет са сто хиљада људи,  убити 100 хиљада Албанаца и на тај начин вратити Космет али можемо да вратимо понос, част, образовање својој држави, враћајући се вековним својим вредностима који су Србе чинили одувек Србима”.

Гост емисије „Дебата” био је и Џон Боснић, српски и канадски новинар, саветник и политички активиста, као и шеф бироа ИнтерМедиа агенције из Јапана, који је заједно са Немањом Петровићем током емисије покушао да да одговор на питање како народ може да сруши режим Александра Вучића и ослободи Србију из полуколонијалног стања у којем се данас налази.

 

Уредник и водитељ емисије је био главни одг. уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић, а целу емисију можете погледати у видео линку горе.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.