Прочитај ми чланак

НЕМА ПОДЕЛЕ НЕМА ПРЕДАЈЕ: Младе српске патриоте у акцији – јасна порука властима!

0

Центар Београда је данас, у суботу 4. новембра освануо, од Калемегдана па до Теразија, са графитима који јасно поручују, да када је у питању јужна српска покрајина, Косово и Метохија, „Нема предаја, нема подела”.

Како Србин.инфо незванично сазнаје графите је поставила народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, која окупља младе српске патриоте који се боре за опстанак Космета у оквиру српске државе и не давање шиптарским окупаторима у Приштини, столицу у УН.

Графити су исликани дуж целе Кнез Михаилове, у Теразијском тунелу, на згради Танјуга, на Обилићевом венцу и Зеленом ванцу и на Тргу Николе Пашића.

Народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије” је у јавности позната и по патриотско-породичном скупу испред Скупштине Србије, за Видовдан ове године, којег су организовали заједно са патриотским покретом „Живим за Србију”, (предводи га др Јована Стојковић), као и по патриотском концерту и шетњама на којима се јасно поручивало властима да никаква подела КиМ, са шиптарским окупаторима, не долази у обзир, јер државна територија се брани, а не предаје, као поклон окупатору.

Иначе, како Србин.инфо сазнаје из виша извора, ова иницијатива која окупља младе патриоте заједно са српским интелектуалцима и Србима са Космета, покретачима три документа у којима се брани државност Србије на Косову и Метохији – Апела за одбрану КиМ, Видовданског позива и Обраћања са Петровданског сабрања – организујe 17. новембра патриотски концерт у центру Београду, као подршка српском народу у јужној српској покрајини.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!