Прочитај ми чланак

Небојша Вукановић: Вучић, Мило и Додик су троглава аждаја, расформираћемо Удбу!

0

Време је да се ослободимо деспота, који тероришу своје народе. Морамо да изађемо из тог зачараног кавеза. Мило је пао, на реду су Додик и Вучић!

Ово за медијске куће „Србин инфо“ и „Центар“ у емисији „Испитивање“ поручује Небојша Вукановић, српски политичар из Републике Српске и наглашава да је Александар Вучић очигледно разочаран резултатима избора у Црној Гори.

– Пре свега, јер је очекивао да му Мило помогне са проблемом који ће имати са СПЦ у Србији. Једноставно, и у Србији и Републици Српској влада буразерска привреда, урушене су институције, на снази је медијски терор, али сам сигуран да се талас слободе из ЦГ прелири и на Београд и Бањалуку.

Огроман новац од дроге је Мило Ђукановић прао у Сарајеву. Он је покушао да на дан избора пребаци око хиљаду до две хиљаде људи да прошверцује из БиХ и једно петсто из Хрватске. То смо спречили.

СНСД-а и ДПС дуго сарађују, ДПС је учио Додикову странку о бугарском возуа, а Додик је учествовао у стварању и лобирању независности ЦГ.

Лажне патриоте су Додик, Изетбеговић и Човић, који се плански свађају и јефтиним популизмом манипулишу људима.

Драган Човић се пре рата потписивао ћирилицом, био близак контра-обавештајној служби, сада је лидер Хрвата. Мржња између народа треба да се склони и да се склоне политичари који профитирају на ширењу мржње.

Битно је да дође до политичке промене и код Бошњака и Хрвата и да дођу као и у РС нормални људи на власт.

Додик је марионета био и остао у рукама странаца, који њему дозвољавају да глуми шта хоће, али да испуњава оно што му се тражи. Прича о независној Републици Српској, а заправо је сваким даном све више чини зависном од страног фактора.

Када су локални избори у питању, правим ванстраначку листу, јер је немогуће направити странку, а да вам УДБА не подметне своје људе. Без расформирања Удбе, која има људе у свим политичким опцијама, неће бити промена – истиче Вукановић.

Шта је још наш саговорник рекао о најактуелнијим темама, погледајте и послушајте у видео прилогу.