Прочитај ми чланак

НЕ ЗАНИМАЈУ ГА БОШЊАЦИ: Дураковић брани власт због својих криминалних послова

0

Радници „Електродистрибуције“ у Сребреници у оквиру редовне контроле губитака на нисконапонској мрежи утврдили су неовлашћену потрошњу електричне енергије у породичној кући начелника општине Сребреница Ћамила Дураковића.

camil durakovicКако сазнаје Срна радници Радне јединице „Електродистрибуције“ Братунац су приликом контроле установили неовлашћену потрошњу струје којом се напајала котларница и помоћне просторије.

На лице мјеста позвани су службеници Полицијске станице у Сребреници, који су констатовали неовлашћену потрошњу.

Након што је обрачунска служба мјерења одредила износ висине казне и уплате једног њеног дијела, електрична енергија је укључена.

Против извршиоца дјела биће поднесена кривична пријава, а у поступку Радне јединице „Електродистрибуције“ Братунац правна служба ће водити поступак пред судом у Сребреници.

Поред начелника општине Сребреница, у протеклом периоду за неовлашћену потрошњу електричне енергије осуђивани су шеф одборничке групе у Скупштини општине Сребреница Суљо Чакановић и комунални инспектор у општини Сребреница Илијас Бегић, а процесуирана је и неовлашћена потрошња на правном лицу Општинске управе Сребреница, наводи портал „Српска онлајн“.