Прочитај ми чланак

Народне патроле поручиле режиму: Бранићемо породичне вредности, очекујте бунт!

0

Данас смо се овде окупили не само због предлога нелегетимних закона о родној равноправности и забрани дискриминације, већ и због тога што те законе треба да донесе Скупштина Србије која је изабрана на нелегалним парламентарним изборима, рекао је данас Дамњан Кнежевић у име народних патрола на ванредној конференцији за медије, испред српског парламента.

А затим додао:

– Скупштина која знамо како је изабрана прошле године, у целом оном лудилу, нема права да доноси споменуте законе мењајући наше животе. Зато смо ту, да их упозоримо да ћемо, ако ипак донесу те законе, организовати велики свенародни бунт и фронт у које ћемо позвати све који се с нама у овом оправданом отпору слажу – од Цркве до истакнутих интелектуалаца или покрета и инцијатива. Поражавајуће је и да се народу све време гура нека страна идеологија, која нам говори шта треба да буде исправно, а шта није, уз агресивну ријалити пропаганду која промовише неморалне вредности и појединце из криминалног миљеа. Томе морамо стати на пут, заклучио је Кнежевић.

Током ове ванредне конференције посланици Скупштине Србије започели су седницу на којој ће, поред осталог, разматрати измене и допуне Закона о забрани дискриминације и Предлог закона о родној равноправности које је поднела Влада Србија.

А шта је још рекао Кнежевић током ове конференције погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.