Прочитај ми чланак

Народ предвођен Челиком прогласио Народну Републику Србију и сменио Вучића

0

У недељу, 14 јуна 2020 године, у Београду код Скупштине Србије окупљени народ предвођен Петром Челиком, незадовољан зато што се Србија налази у правном вакуму због нелегалних и противуставних расписаних републичких, покрајинских и локалних избора, које расписао Александар Вучић за недељу 21 јун, донео је декларацију о прогласу Народне Републике Србије коу је прочитао сам Петар Челик.

Народна Република Србија формирана је на свесрпском сабору, 5, 6 и 13 јуна 2020 године, а проглашена је 14 јуна када је сад прочитам. Овим проглашавамо завршетак прве фазе иницијативе сачињене од прве српске власти која је сачињена од народних представника са циљем конституисања Народне Републике Србије; и овим че прва фаза Трећег српског устанка бити завршен.

Молим вас да свако у свом крају формира народне одборе, нове народне власти и да нас о томе извештава путем друштвених мрежа уз обавезу да у сваком обраћању прецизно наведу које прималац.

Народна Република Србија је правни следбеник Републике Србије из време пре војне агресије 1999 године. Власт који нам је поставио окупатор, након што је на незаконити начин развлашћен Председник Републике Србије, Слободан Милошевић, је нелегитимна и незаконита, а представник окупацуиони власти више није легитимни и законити председник Србије.Њега, од овог тренутка легитимно смењује народна власт, националног спаса.

Вучић није више Председник Републике Србије! А кризни штаб, за наводну пандемију, овим прогласом се распушта и сви његови чланови биће ухапшени, док нови кризни штаб ће формирати доктор Несторовић, но уколико он то не прихвати биће одређен нови шеф споменутог штаба.

Сви руководиоци државних медија, од овог тренутка су развлашћени и смењени, а медији морају бити добровољно стављени новој привременој народној власти. Уколико се неко од споменутих функционера не повинује новој власти, народ онда има право да јуриша и освоји те медије да би прогласио проглас о успостављењу нове власти.

Такође, сви функционери досадашњих локалних власти морају да се ставе у службу нових власти. То важи и за локалне полицијске станице али и за војску. Нова власт ће на свим нивоима заменити и стару власт, биће организовани нови законити избори, а до тада је народ суверен и треба у свом крају да заведе ред и мир и на тај начин привремено одржиава нови поредак.

Свако ко почини злочин, пљачку и итд …, одговараће новој власти. Нова власт позива народ на мирну смену власти, а не безакоње,.

Државни секретар ће од овог момента бити, Јасна Миличевић, и мој заменик. На тој функцији ће бити до нових избора. Уколико ме ухапсе, мене Петра Челика, нова Влада Србије ће радити без мене, а мени ће пружити правну заштиту. Заштиту ћу добити и од наше Цркве и од нашег народа.

Уколико дође до било ког безакоња, примењиваће се кривични законик из времена пре рата, 199 године, који је другачији него овај тренутни, где су избрисали смртну казну. А сви споразуми које је склопила окупаторска власт у задњих 20 година, су ништавни.

Значи, стара власт више не постоји, ви сте од сада представници народа, а одбори ће се формирати у свим крајевима Србије.