Прочитај ми чланак

Нарикача Вучић: Може да се деси да ћемо на КиМ морати нешто на силу да прихватимо

0

На 20 година од Мартовског погрома Срба на КиМ, Александар Вучић је у свом некрофилско-пропагандном стилу решио да глуми брижну нарикачу у намери да се представи као неко ко брине за српски народ.

Сусрео се са малишинима са Космета, али је поручио да Србија неће предузети ништа да спречи најављени улазак тзв. Косова у Савет Европе и да неће предузети ништа уколико се деси нови погром.

Уставокршитељ Вучић је најавио да ће Запад наставити да спроводи силу над Србијом и да може да се деси да ћемо на КиМ „нешто“ под силом морати да прихватимо!?!

„Неће бити лако нашем народу на КиМ, али ће бити и промене у нашој доктрини и приступима. Више неће бити тога да нас доведу пред свршен чин и да онда кажу, сагласили сте се са тим да ви то уплатите овде, а да онда уплатите онде, па онда ћете да мењате из долара у евре, а из евра у дирхаме и у јуане, па одатле у неку нову албанску валуту за 15 година. Можете на силу да спроведете све, али ћете морати да кажете да то спроводите на силу“, рекао је он у Палати Србија.

Вучић је нагласио да се може десити да ћемо морати да на силу нешто прихватимо, али да ће бити јасно да за то нема договора и да је спроведено на силу.

Дакле, српски квислинг и диктатор све прихвата, ништа неће предузети у одбрани државе, једино што ће јавно да нариче у медијима над српском судбином и на тај начин глуми Калимера у нади да ће му издаја бити опроштена.