Прочитај ми чланак

Напредњаци упали у кућу као секташи! Домаћин их снимио, звали из СНС-а да прете!

0

СНС млади активисти (за које се испоставило да су ухлебљени у вртиће!?) су у вечерњим часовима упорно звонили са пакетима и пропагандним материјалима СНС-а и узнемиравали власника куће. Домаћин их је, сасвим легитимно, снимао док су ширили пропаганду и одмах након тога добио претње од њихове шефице Гордане Исаковић, која је рекла да РАДИ У СУДУ ДОК ЗАВРШАВА ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ!?

„Друже, овде твоја школска другарица Гордана Исаковић, живиш у мом комшилуку цео живот. Због ове фрке коју си овој мојој деци сад направио и пустио на Тик Ток и тако, друже да знаш да ја радим у суду и завршавам правни факултет, а ти можеш да попијеш тужбу због тога да знаш“.

Домаћин јој је одмах рекао да га слободно тужи што је снимао у свом дворишту и истакао да га „њени људи“ малтретирају већ недељама иако им је и раније рекао да неће да гласа за СНС, као и да су упорно звонили у вечерњим часовима. Након тога су претње Исаковићеве мало спласнуле и претвориле се у молбе.

„Друже, слушај ме, молим те да поскидаш све што си поставио. То су млада деца која РАДЕ У ВРТИЋУ (!?) и није у реду да родитељи деце из вртића њих виде на снимку. Они то раде добровољно, нису дошла деца да се снимају него само да питају само да ли излазе на гласање и да деле рекламни материјал. Девојка ми плаче овде јер ће сутра имати проблем са родитељима деце у вртићу“.

Више о овом скандалозном догађају погледајте у видео прилогу, а родитељи да се замисле ко им чува децу у вртићу. Подсећамо, недавно је истакнути млади СНС активиста од 26 година, запослен у вртићу у Оџацима, осумњичен за сексуално злостављање деце! Више јавно тужилаштво у Сомбору га сумњичи да је починио чак 50 кривичних дела!