Прочитај ми чланак

НАПРЕДЊАЦИ ИЗ ВРАЊА НАПРАВИЛИ ЖУРКУ док је цела Србија плакала због „Олује“

0

Скуп поред базена како би се чланство боље упознало

На дан када је на свим политичким нивоима у Србији одавана почаст жртвама „Олује“, градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Врању организовао је коктел на базену код Спортске хале за своје чланове и симпатизере, „као израз захвалности партије према чланству и бризи о њима, јер је поред свих активности током предизборних кампања, на крају и њима потребно опуштање“, известила је страначка телевизија СНС Врањска плус, пишу „Врањске“.

foto: Facebook

На коктел су очигледно позвани само одабрани медији, односно они којима власт, оличена у СНС, даје паре на локалним конкурсима за суфинансирање медијских садржаја, попут ТВ Врањска плус“ (6,5 милиона динара за десетак минута властите продукције дневно), док „непожељни“ и за СНС „непослушни медији“, попут „Врањских“ или „ОК радија“ и још неких медија који извештавају у интересу јавности а не партије на власти, нису добили позивницу за овај „еминентан скуп“.

Напредњачка Врањска плус, извештавајући на свом веб порталу о овом догађају пренела је речи председника Градског одбора СНС Славише Булатовића, да је романтичан скуп крај базена био „прилика и начин да се чланство боље упозна, размени искуства на решавању одређених проблема и помогну једни другима“.

– Имају прилике и да непосредно разговарају са функционерима странке и директорима предузећа како би изнашли решење за свакодневне проблеме – рекао је популарни Булат том приликом и додао да ће сличне активности бити организоване и у наредном периоду.

Иако је прошло годину дана од како напредњаци столују на власти доста тога је урађено, али је руководство свесно да су услови живота и даље отежани.

Зато најављују већи труд и залагање у даљем периоду који ће пре свега бити сагледан кроз интерес грађана.

Дружење је било прожето песмом уз наступ локалних музичара, а гостима је на располагању било и послужење са храном и пићем“, констатује новинар ТВ Врањска плус у прилогу.

Булатовић је рекао да сав трошак коктела „иде на терет Градског одбора СНС, у складу са законом преко рачуна централе странке“.

– Објекат је изнајмљен путем уговора, а све је то лако проверљиво и у складу са законом – нагласио је Булатовић у изјави за ову привилеговану ТВ кућу.