Прочитај ми чланак

НАЈАВА: Скуп подршке Русији у Новом Саду!‏

0

Плакат НС Путин 640-360 01

Образ, Наши и родољубива омладина позивају све који воле Србију, Русију и слободу да дођу на ШЕТЊУ ЗА РУСИЈУ у Новом Саду — у суботу 28. новембра, у 18 часова, испред споменика Јовану Јовановићу Змају!

ШЕТЊОМ ЗА РУСИЈУ желимо да изразимо подршку праве Србије Русији у борби против светске осовине зла, посебно након подмуклог напада Турске на руски авион у Сирији и погибије двојице припадника руских оружаних снага.

Срби добро знају да нам је Русија одувек била искрени пријатељ и савезник коме дугујемо своју слободу и независност. Српска победа у Првом светском рату и ослобођење Српске Војводине не би били могући без пресудне помоћи Русије и жртве Цара Николаја II Романова. Зато је и 97. годишњица победе у Великом рату и присаједињења Бачке, Баната, Барање и Срема Србији прилика да искажемо захвалност, како својим јуначким прецима, тако и братском руском народу.

Као што су Срби северно од Саве и Дунава и западно од Дрине, који су до 1918. живели у тами аустро-угарског ропства, стали под окриље Краљевине Србије, тако и ми, њихови потомци, који живимо у тами диктатуре Александра Вучића, антируског лобија, НАТО-а и Европске уније, желимо да станемо под окриље обновљене Русије, чији председник Владимир Путин је вођа слободног света.

Буди и ти светлост у тами! Дођи на слободарску шетњу у Новом Саду!

ОСЛОБОДИ СРБИЈУ!

Извор: Образ