Прочитај ми чланак

НА ЛИСТИ СНС У БЕОГРАДУ КОШАРКАШИ, научници, а на челу „ПОЛИТИЧКА БОМБА“

0

Напредњаци би на данашњој седници Председништва странке требало да приведу крају "паковање" листе за Београд, начелно договоре када ће председница Скупштине Маја Гојковић и за који датум расписати гласање у престоници и коначно преломити да ли ће се истог дана ванредно бирати и нови сазив парламента.

Како су објавиле „Новости“, на седници Председништва највероватније ће бити одређено да Гојковићева одмах после 20. јануара распише београдске изборе, а у игри за гласање су датуми, између 4. и 18. марта.

Листа напредњака највероватније ће се звати „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“, а на њој ће, осим јаких страначких фигура из престонице, бити значајан број нестраначких личности – професора, лекара, научника, али и глумац Светислав Буле Гонцић и спортиста попут легендарних кошаркаша Горана Грбовића и Небојше Илића…

Како пишу Новости, челници СНС одавно преговарају са једним угледним интелектуалцем који би могао да буде на челу листе и то би могла да буде „политичка бомба“ на старту предизборне кампање.