Прочитај ми чланак

„На крају су повраћали и плакали заједно“: Напредњаци се потукли, а ово су детаљи

0

У једном ресторану у Лучанима дошло је до туче између чланова Српске напредне странке, сазнаје Нова.рс. Наводно, она је избила између бившег помоћника претходне председнице општине Михаила Николића и начелника општинске управе Срђана Гаговића.

Како истиче извор Нова.рс, њих двојица су се „закачили“ у једном угоститељском објекту’, а Николић је наводно Гаговићу рекао „немој да продајеш деци дрогу“.

„Начелник општинске управе је њега позвао напоље и, наводно, га ударио два пута песницом због чега је Михаило пао као свећа. Након тога је Николић извадио бибер спреј и попрскао Гаговића и вероватно случајно директора хотела Горана Гавриловића“, објашњава саговорник Нове и додаје да се ту нашао и неко из „Комуналца“, па је и он добио ‘порцију у очи’ да би на крају, како каже, „сви плакали и повраћали“.

То су заташкали, јер иду избори. Николић, који је био, након помоћника председнице општине, менаџер хотела је добио суспензију“, закључује саговорник Нове.

Наша редакција је покушала да добије информацију од начелника општинске управе Срђана Гаговића, али он није имао коментар и није желео да даје изјаве медијима. Позвали смо и Михаила Николића, али сада његов телефонски број користи друга особа, а на један није био недоступан.

С друге стране, председник општине Лучани, Миливоје Доловић је демантовао наводе нашег извора.

„То апсолутно није тачно. Требало би да постоји записник полиције. Чуо сам и ја ту причу, али све су то спекулације“, каже он за наш портал. На нашу констатацију да је, према тврдњи нашег извора, случај заташкан Доловић каже:

„То заиста није могуће. Мушкарац изгрди жену па одмах добије забрану приласка, а камоли овако крупна ствар“.

Упитали смо га и за Михаила Николића, односно његову суспензију.

„Не знам да ли је на одмору или је суспендован“, закључио је председник општине Лучани Миливоје Доловић.