Прочитај ми чланак

МОЖЕ ЛИ ЈАДНИЈЕ? СНС Деда Мраз ког нико није пожелео

0

На друштвеним мрежама кружи ново капитално дело очигледно припремљено из кухиње маркетиншког тима Српске напредне странке. Оваког Деда Мраза нико није пожелео, па верујемо да је и поједини напредњаци имају "трансфер блама" када одгледају снимак.

На Твитеру је подељен снимак напредњачког Деда Мраза који дочекује и прозива да „деца“ са Старог града уђу, како би очигледно тражила нешто од њега за Нову годину. Напредњаци на сву срећу овога пута нису искористили децу зарад јефтиних политичких поена и обрачунавања за политичким неистомишљеницима, па тако уместо деце „на ред“ код Деда Мраза долазе две млађе девојке. Али зато јесу упели да наруже симбол Нове године и дечије радости.

– Је л’ нас се сећате? – пита Деда Мраза једна од девојака, скромних глумачких капацитета.

– Познате сте ми – одговара напредни Деда Мраз.

– Ми смо оне које су тражиле да склоните Бастаћа – одговара једна од њих, на опште одушевљење Деда Мраза.

– Хо, хо, хо, хо, па како се не сећам? Три дана ме је држао везаног у подруму, једва сам се спасао – говори Деда Мраз, алудирајући на напредњачке примитивне оптужбе како је Марко Бастаћ држао свог кума везаног у подруму.

Таман кад се помисли да је агонија, односно скеч готов, и да не могу више да се избламирају, напредњаци се пребацују из скеча на видео „састанак“ младих СНС јуришника.

Након овог неукусног скеча и наставка алудирања на лажне оптужбе које се тичу бившег председник општине Стари град Марка Бастаћа, из скеча се прелази у трагикомедију где креће хвалоспев коме другом но врховном вођи напредњака Александру Вучићу.

– Прелазак у Нову годину је тренутак да се нашалимо, пожелимо нешто лепо и да неко мисли на нас. Ипак, постоји неко ко о нама брине током целе године. Српска напредна странка и председник Вучић дали су снагу Београду да се развије, а жеље које сањамо већ годинама, коначно ће бити испуњене – кажу учецници трагикомичног „Зоом састанка“.

Постоји једна анегдота која говори како су у међурадном периоду, Италијани износили радио на прозор и појачавали га до краја, не би ли тако исказали подршку свом Вођи, а напредњаци данас то чине учествујући у бламантним и неукусним нападима на сваког ко није на њиховој страни.