Прочитај ми чланак

Мора да ради улица – Вучић: Ко неће литијум да му се обуче лудачка кошуља

0

Издајник Александар Вучић не одустаје од намере да спроведе геноцид над народом Србије.

Уцењени диктатор је наставио са кувањем жабе и залагањем за Рио Тинто. Поновио је да је забрана ископавања литијума у Србији „његова највећа грешка у протеклих 10 година“.

„То себи не могу да опростим, што сам дозволио да неодговорни типови који су добили огроман новац споља да ослабе Србије, униште Србију и у то су укључиле све незналице овог света о прљавој технологији“, рекао је Вучић и додао:  

„Ја не могу да верујем шта смо себи урадили, али да промените моје мишљење не можете“. 

Говорећи о захтевима дела опозиције да се уведе трајна забрана на ископавање литијума, председник Србије је рекао:  

„Том би требало ставити лудачку кошуљу, зато што се одрекао 100 милијарди, зато што се одрекао западне Србије и зато што ће она да нестане. Надам се да ће за пет или 10 година да буде неко паметан, јер не постоји ниједна земља у свету која се тога одрекла“. 

На питање да ли ће се са тим пројектом наставити, Вучић каже: 

„Не наставља се ништа, ја говорим шта мислим, нит ме ко слуша, нит ме ко пита… Требало је да буде најбоља заштита животне средине, онако како је у Немачкој, Шпанији урађено. Да се одрекнете тога, то лудило само код нас постоји“.

Вучић, наравно, лаже и спрема јавност за догађаје у Скупштини, која ће поново активирати копање литијума. Устанак или нестанак.