Прочитај ми чланак

МОМЧИЛО ТРАЈКОВИЋ ОТКРИО Вучић нуди за решење да се Срби са КиМ товаре у тракторе

0

- Срби са Косова и Метохије нестају, а у главама преосталих Срба је све у покрету и мисао о одласку је стално присутна, рекао је Момчило Трајковић, један од опозиционих лидера српског народа на КиМ, на трибини „Косово и Метохија - како даље после 'Бањске”, коју је у прес центру „Удружењу новинара Србије”, у уторак, 10.10.2023.г., одржао организациони одбор „Сабора Српског националног већа Косова и Метохије”.

За такво стање српског народа у јужној српској покрајни, по речима Трајковића, одговорне су, пре свега српске елита, а највише од свих државне, на челу са Александром Вучићем.

– Ми, на Косову и Метохији, од Вучића и Београда ништа добро не можемо да очекујемо. То најбоље говори његов позив да ми најбоље треба да се покупимо и потоваримо у тракторе , да бисмо кренули ка централној Србији, подвукао је Трајковић додајући да је то једини одговор Вучића на стање у којем се налази српски народ у јужној српској покрајини.

А шта је још на овој трибини у прес центру „Удружењу новинара Србије”, о положају Срба на КиМ, рекао Трајковић, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.