Прочитај ми чланак

Млађа Ђорђевић и Небојша Вукановић на мети Додикових таблоида

0

Након прозивке судија у Требињу од пре неколико дана, посланик у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић јутарњу кафу у Бањалуци данас је одлучио да попије са Млађаном Ђорђевићем.

Као што је познато Млађа Ђорђевић је у посети Републици Српској.

Изгледа да је то засметало Додиковој власти, па је све медије које држи под контролом окренуо на нападе Ђорђевића и Вукановића. Тиме је Додик мислио да “убије две муве, једним потезом”. Вукановића као свог противника, и Ђорђевића, као, међу српској јавности препознатог најчешћег противника Вучићеве политике и власти Српске напредне странке.

Подсетимо, Вукановић је пре неколико дана одушевио јавност када је пресрео на кафи, док им је било радно време, судије суда у Требињу. А Млађа Ђорђевић је, очигледно, трн у оку Алексантру Вучићу, с обзиром да је све видљивије да прати сваки Ђорђевићев потез и коментарише га у режимским медијима.

Као по налогу медији под контролом Милорада Додика и његове власти напали су и Ђорђевића и Вукановића.

У томе пре предњачи портал Алтернативне телевизије Бањалуке написавиши у свој вести да је Ђорђевићу “ово други пут како пријети предсједнику Србије и његовој породици, с обзиром на то да је крајем прошле године казао како је потребно извршити атентат на Александра Вучића”.

Млађан Ђорђевић јесте политички противник Александра Вучића и често га назива издајником, али овакве речи никада није упутио Александру Вучићу.