Прочитај ми чланак

МЛАДИ СРБИЈЕ СРПСКОЈ ЛИСТИ НА КОСОВУ: Због журке са Рамушом од данас немате мира!

0

„Након криминалног и велеиздајнички учешћа представника "Српске листе" на челу са председником Гораном Ракићем на прослави рођендана странке Рамуша Харадинаја више је него јасно да српска власт сигурним корацима иде ка признању независности такозване државе "Косово".”

У саопштењу иницијативе „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“ које потписују Немања Петровић и Огњен Томић иначе најмлађи члан иницијативе наводи се и даље:

„Дошло је време да српски народ устане и супротстави се издаји коју у дело преноси режим у Београду! Питамо господина Ракића да ли је уз шампањац од Рашума Харадинаја добио информације о убицама Оливера Ивановића?

Водник Пламени

Оштру осуду понашња челника Српске листе (огранка СНС на Космету), који су лично присуствовали  прослави рођендана Харадинајеве „Алијансе за будућност Косова“, као и ово саопштење иницијативе „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“ подржали су још ратни ветерани из ратова 90-их, (које је српски народ води против НАТО и албанских окупатора), међу којима је именом и презименом Звездан Рачић, у народу познатији као „Водник Пламени“.

Постављамо питање Српској Листи да ли су на приређеном коктелу поставили питање Рамушу Харадинају шта је са убијеним и несталим Србима у периоду од 1998 године па до дана данашњег?

Господо представници српског народа на Косову и Метохији да ли сте питали Рамуша Харадинаја ко је организовао погром српског народа 2004. Године?

И на крају, да ли заиста мислите да ћете се извући са оваквим чином издаје?

После протеста и акција које смо организовали ове године уз подршку нашег народа ускоро смо на улици и борићемо се до краја и на сваки начин за опстанак српског народа!

На сваком тргу, у сваком засеоку осетићете дух слободе који се полако али сигурно шири.

Више нема компромиса и одлагања.

Од данас сте господо са „Српске листе“ ви народни непријатељи и издајници који су директно прекршили УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!

Ви и ваши покровитељи, како у Београду тако и на Западу, чије сте послушне марионете од данас нећете имати мира.

Српски народ је решио да устане, а ми као иницијатива „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“ ћемо само помоћи у том настојању.

Уз низ удружења, синдиката и појединаца, фронт у одбрани Србије свакодневно расте, и ближи се дан када ћемо сви устати и недвосмислено и одлучно рећи „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“.

Запамтите, ничија није до зоре горела! Нема повлачења, нема предаје!!!“, стоји на крају овог саопштења иницијативе „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“.”