Прочитај ми чланак

Митинг СРС у Косовској Митровици: Борба за Косово и Метохију се наставља ( Видео)

0

Kosovska Mitrovica 1

Поруком окупљеним грађанима на митингу у Косовској Митровици да их никада неће издати Српска радикална странка (СРС) и покрети “Образ” и “Наши” започели су данас на Косову и Метохији предизборну кампању за парламентарне изборе у Србији.

Заменик председника СРС Немања Шаровић изјавио је да су они једина странка која је одлучила да у предизбоирну кампању заједно са покретима “Образ” и “Наши” крену са Косова и Метохије.
“Данас када сви од вас окрећу главу, данас када је питање хоће ли се одржатио републички избори овде и како ће се одвијати ми желимо да покажемо да за СРС, “Образ” и “Наше” нема ништа важније од Косова и Метохије,”- поручио је Шаровић.

Kosovska Mitrovica 4

Шаровић је нагласио да не може постојати Србија без Косова и Метохије и да се не може од Србије сећи и одвајати Косово и Метохија као што се не може славска икона од куће сећи на делове и продавати.

Kosovska Mitrovica 3

Оно што вам можемо обећати јесте да вас ми, без обзира на све, никада нећемо издати и да се ми никада нећемо предати, поручио је Шаровић окупљенима који су носили заставе Србије и Русије и заставе са ликом председника СРС Војислава Шешеља.

Kosovska Mitrovica 5

Митинг радикала одржан је под слоганом “И Косово и Русија” а поред Шаровића на митингу су говорили Иван Ивановић из покрета “Наши” Младен Обрадовић из покрета “Образ” и кандидати за посланике у Скупштини Србије Звонко Михајловић и Владан Томовић.

Kosovska Mitrovica 2

Након митинга присталице СРС-а су прошетали до главног ибарског моста који Косовску Митровицу дели на северни и јужни део града.

( Танјуг)