Прочитај ми чланак

МИНИСТАР ЗА АНАЛе: Мона се најдубље завукао Вучићу и Данилу: Ово су „два великана“

0

- Поздрав ја сам Тома Мона, поносан сам на ово Тома, још поноснији на ово Мона. Кренули смо да Вучку честитамо одлазак сина у војску у Косјерићу. Стали смо да обиђемо радове у Ваљеву. Ту сам још са два великана, ако могу да их прикажем - говори министар у свом Инстаграм налогу, алудирајући на Данила и Александра Вучића који стоје поред њега, а Вучић га исправља да се каже двојица, не два (ово да је великан заједно са сином блиским вођама навијача му није ништа спорно). Добацио је и да његов Данило још не иде у војску, него иду на испраћај сину власника Информера коме тепају Вучко.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tomamomirovic (@tomamomirovic)

Испод тог видео обраћања, Тома Мона је написао:

Ја, Тома Мона, заједно са двојицом Вучића, недалеко од Ваљева. Поносан на друштво у којем сам, али и резултате које смо постигли. Брза саобраћајница Лајковац-Ваљево напредује невероватном брзином.

А, можда се „премазани“ Тома Мона и намерно понаша полтронски глупо, да би себе представио као кловна и скренуо пажњу јавности са чињенице да је, чим је сео у министарску фотељу, задужио Србију за неколико МИЛИЈАДИ ЕВРА које ће да враћају поколења (ни дугове од Тита још нисмо отплатили).