Прочитај ми чланак

Маловић Ђиласу: Љиго тајкунска, бедна кукавице

0

Шефица информативне службе Српске напредне странке Владанка Маловић реаговала је на најаву председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа да ће тужити уредника Вечерњих новости Милорада Вучелића, истраживачки тим ових новина, министра Синишу Малог, њу и председника Србије Александра Вучића називајући га "бедном кукавицом".

Ђилас је данас најавио да ће због фалсификовања докумената о његовом рачуну у банци на Маурицијусу на коме наводно има 5,7 милиона евра, тужити све одговорне за смишљање, али и пласирање ових „информација“ у јавност.

Владанка је одмах реаговала на најаву тужби и огласила се на званичном профилу Српске напредне странке на Твитеру.

– Хвала ти много Драгане Ђилас на свему што си показао данас. Све су сви видели. Не само да не знаш ни да прочиташ са папира шта су ти други писали, ти, бедна кукавице, новинаре етикетираш и црташ им мету на чело, а ни на једно питање не смеш да одговориш – написала је Маловић.

Маловић се, међутим, на овоме није зауставила, те је у свом маниру вређања наставила паљбу на председника ССП.

– Љиго тајкунска, ти ћеш некоме да претиш? Тек ће народ да види да имаш, не пет, већ стотине милиона евра на разним дестинацијама по свету и где све кријеш опљачкане паре. Кукавице и лажовчино, добродошао у клуб Хркаловић, Кокезе и оног дебелог што воли да спава са дечацима, ни на полиграф не смеш. Најзад, лоповчино, једва чекам да ме тужиш – написала је Маловић.