Прочитај ми чланак

Мали: Фотографије са логотипом СНС-а из Комбанк арене су фотомонтажа

0
Фото Танјуг / М. Ђ.

Фото Танјуг / М. Ђ.

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да је фотографија са наводним логотипом Српске напредне странке на екрану у Комбанк Арени фотомонтажа.

„Ако се не варам, колико сам разумео, тај слоган никад није ни био на том монитору, него се ради о фотомонтажи. То довољно говори о оном ко је то монтирао и презентовао, него о било коме другом“, рекао је Мали новинарима у Скупштини града.

На друштвеним мрежама и појединим сајтовима прексиноћ се појавила фотографија са логотипом СНС на екрану у Комбанк арени, наводно смимљена током првенства у ватерполу, за коју је првобитно председник Извршног одбора Европског првенства у ватерполу Раша Ристивојевић рекао да је фотомонтажа, као и да је тај део екрана под контролом РТС.

Затим је РТС у саопштењу навео да контролу над садржајем видео дисплеја на екрану Комбанк Арене током првенства у ватерполу има искључиво фирма „Скy Мусиц“.

Након тога, огласила се и компанија „Скај мјузик“, првобитно наводећи да њихове видео режије није било у Арени, па самим тим ни могућности да емитују сопствени садржај, али су потом у другом саопштењу навели да је након додатне истраге установљено да је постојала техничка могућност објављивања тог видео материјала током техничке пробе видео миксете од стране фирме „Атомик Вижуал Супорт“ коју су ангажовали.

(Танјуг)